Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jacobine Nedergaard, d. 21-11-2016
flot hjemmeside du har bygget.


Hjemmeside: http://www.fairyin.dk
Skrevet af Ørni, d. 18-05-2016
De siger en person har brug for blot tre ting at være virkelig lykkelig i denne verden: nogen til at elske, noget at gøre, og noget at håbe på.


Hjemmeside: http://www.missydresses.dk
Skrevet af Malene, Emil og Freddy, d. 02-07-2014
Hej,
Her et lille billedet af Lea, som snart fylder et år!. Tiden går. Hun er en skøn hund som passer fint i vores familie. Hun er glad for børn, andre hunde, tror hun kan fange fugle . Så er hun en rigtigvagthund, dvs hun gøer løber indenfor, skal på skødet og så skal vi med ud for at vise hende de ikke er farlige :).
Vi skal da snart engang kigge forbi med Lea.
Mange sommerhilsner


E-mail:
Skrevet af Malene, Emil og Freddy, d. 21-09-2013
Tak fordi vi måtte besøge dig og se hvalpene. Emil kan næsten ikke vente til at få hvalpen med hjem, og har tænkt navne hele vejen tilbage :).


E-mail:
Skrevet af Lissi og Bo Smed, d. 25-08-2013
Hej Lotte og Stig.
Super flot hjemmeside....og skønne, skønne hvalpe :-) ...man bliver helt blød indeni når man ser jeres billeder med børnebørn og hvalpene sammen...herligt!
Tusinde tak for turen i dag.
Mange hilsner fra
Lissi......også hilsner fra Bo


E-mail:
Skrevet af sanne, d. 03-04-2012
Hej med jer dejligt at se de dejlige hvalpe,og tillykke med dem,de ser skønne ud.Vi kommer en tur 2 påskedag om formiddagen hvis det passer jer,ellers må i lige ringe til os.
KH sanne ,søren og alle hundene


E-mail:
Skrevet af Tibbe-olde Ragnhild, d. 10-09-2011
En lille fulg synger om, at Coco har fået sit første cert i dag? Jeg råber HURRA og ønsker Jer hjertelig tillykke med hende og certet! Bedstemor Jomo og oldemor Vesta her er vældig stolt af præstationen! ;-)


E-mail:
Hjemmeside: www.kennel-sommerlyst.dk
Skrevet af sanne og søren, d. 18-02-2011
Hej Stig og liselotte.
Har lige kastet mig over jeres hjemmeside.Kan godt se jeg har meget at lære endnu.Den er bare så god.
Håber at i har det godt alle sammen,hils hundene fra os :O)Vi har jo stadig 3 tibber som vi skal ha solgt der sker ikke så meget lige nu.Men det er nok årstiden.Og de er så skønne er over hele hytten og laver en masse sjov.


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/tibetansk-spaniel
Skrevet af Evy, d. 04-02-2011
Kære Stig og Lotte - jeg kiggede lige ind hos jer - og nød de lækre billeder af både jeres vovser og fik også et lille kig på et af jeres børnebørn. Hyggeligt. Jeg skulle nemlig finde Stigs e-mail - knus fra EvyE-mail:
Skrevet af Anton, d. 22-01-2011
hej mromor og morfar.
sej hjemmeside.
hilsen Anton @nton.


E-mail:
Skrevet af andrea, d. 24-03-2010
kul att se coco som är kull syster till min natti "Bio-Bios "nattsvart" coco är ju jätte fin,jag såg att du också har golden jag har en hane kvar nu som är gamal men har haft golden hela mitt liv mvh alldross kennel/andrea


E-mail:
Hjemmeside: www.alldrosskennel.se
Skrevet af Elisabeth Dall, d. 24-03-2010
Hej Stig og Lotte

Tillykke til den lille prinsesse. Hvor var hun bare dygtig og hun tog det så fint. Hun skal nok blive til noget er vi sikre på her i den sydlige bydel. Nu er vejret blevet bedre så der kommer snart et par legekammerater og så kan vi "mødre" nyde os en kop kaffe ude i haven, hvor vi kan tumle. Endnu engang tak for i søndags.

Lisbeth og Vufferne


E-mail:
Hjemmeside: www.nyimas.dk
Skrevet af Ragnhild, d. 23-03-2010
Det var hyggeligt at se Jer igen! MEGET!! :-) Selvom jeg jo ikke lige genkendte Jer med sikkerhed i første hug. Og hvor er hun da dejlig, lille Coco, - fortsat held og lykke med hende! Også hendes søskende ser aldeles dejlige ud, Lisa var sød at sende billeder af dem. Vi glæder os til "fortsættelsen"!


E-mail:
Hjemmeside: www.kennel-sommerlyst.dk
Skrevet af Karin Jørgensen, d. 12-02-2010
Hjerteligt tillykke med familieforøgelsen og alt godt fremover. Håber at møde jer i samvær med verdens dejligste hunderace Den Tibetanske Spaniel


E-mail:
Hjemmeside: www.Askims.DK
Skrevet af Ragnhild, d. 07-02-2010
Mange gode ønsker for Jeres nye familiemedlem - og for Jeres samliv med hende!! :-) Vi glæder os til at se Jer igen i og udenfor ringen!


E-mail:
Hjemmeside: www.kennel-sommerlyst.dk